Veelgestelde vragen

Wij volgen de maatregelen die de overheid heeft genomen met onmiddellijke ingang en verwerken die in onze logistieke en operationele processen. Onze medewerkers zijn verzocht de sociaal gewenste omgang te respecteren en gaan bij klachten naar huis. Wij werken met vervoerders die zich houden aan de protocollen.
Wanneer je online een bestelling plaatst kun je bij “verzendwijze” kiezen voor: Afhalen magazijn. Als je bestelling klaar staat krijg je bericht.
Neem je bestelling digitaal mee en houd je aan de voorschriften (mondkapje, afstand).
Tijdens je bestelling kun je kiezen voor afleveren in alle landen van Europa, eilanden uitgesloten. Voor levering naar eilanden, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en alle andere landen buiten Europa gelden andere tarieven en voorwaarden. Neem hierover contact met ons op via info@reforac.com.

Ja, zolang je aan de gestelde voorwaarden van de Belastingdienst voldoet.

Jazeker, afhankelijk van de drukte ontvang je bericht van ons in je mailbox. Bestellingen die in het weekend geplaatst worden verwerken wij meteen op maandagochtend.
Niet altijd. Sommige producten leveren wij alleen op aanvraag omdat het gevarengoed is. Ook versturen we die liever per kwart pallet of halve pallet en niet per doos.
Wij zijn deze webshop begonnen omdat wij met onze producten al tientallen jaren de professionele markt beleveren zonder claims m.b.t. siliconen, acrylaatkitten, MS polymeren, PUR schuimen en tapes. Klachten liggen vaak aan een verkeerde toepassing, opslag of het materiaal wordt te oud. Raadpleeg vóór gebruik het technisch datablad en het veiligheidsdatablad (MSDS). Ook staat er op het etiket van het produkt informatie over het gebruik, de opslag en de toepassingen. Vóór gebruik altijd testen.

Voor producten waar de houder onder druk staat (PUR-schuim, Cleaner): niet los in je bus of auto bewaren. Het wordt er te warm, er is kans dat er iets scherps tegenaan komt, en een bus die langer horizontaal ligt, krijgt een verkleefd ventiel, dus het PUR schuim komt er niet meer uit. Deze producten vallen onder ADR/Gevarengoed/UN1950 en kunnen niet teruggestuurd worden.

Mocht je toch iets willen terugsturen, en het is geen gevaren goed, PUR/Cleaner, kun je hier je retour aanmelden.

Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar, zie ons telefoonnummer op onze contactpagina. Het liefst ontvangen we je vragen/opmerkingen via e-mail.
Dat mag telefonisch, of via info@reforac.com, dan zoeken we samen een oplossing.
Wij zijn Ready for Any Challenge en zullen er alles aan doen een oplossing te zoeken.

Zie de verpakking van het betreffende product.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!