Gratis bezorging in NL vanaf 30,-

altijd snelle levering

Alles is uit voorraad leverbaar

Eigen service- en supportafdeling

OVER REFORAC

REFORAC is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige technische verlijmingsoplossingen en kitsystemen zoals structurele hechttapes, lijmen, duurzame en weerbestendige kitten en brandvertragende schuimen.

REFORAC is een onderneming van Judith Retera. Judith heeft meer dan 25 jaar ervaring in ontwikkeling, verkoop en toepassing van duurzame afdichtingsmiddelen en structurele beglazingstapes.

Wij leveren aan topbedrijven over de hele wereld, zowel in de bouw, structurele beglazing, als de display en sign-, zonne-energie, auto-, jacht- en luchtvaartindustrie voor verlijmings-, montage- en bevestigingstoepassingen voor de meest geavanceerde engineeringtechnologieën.

VISIE
REFORAC is klaar voor elke uitdaging. Omdat REFORAC zo dicht bij haar eindgebruikers staat, is er altijd een oplossing voor een probleemloze, gegarandeerde verlijming en afdichting. Een tevreden klant begint met luisteren en het leveren van bewezen superieure hechting.

Naast superieure afdichting en verlijming bieden REFORAC -producten ook de beste en meest duurzame toepassingen: doe het in één keer goed! Gebruik pure producten die bestand zijn tegen extreme omstandigheden op de lange termijn.

Reforac

Door voor REFORAC te kiezen bent u niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit, maar realiseert u ook tastbare voordelen zoals lagere productiekosten en een sneller productieproces en kortere doorlooptijden. REFORAC -producten hebben ook een extreem snelle initiële hechting, zijn gemakkelijk in gebruik en vereisen minder nabewerking.

Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige lijmen waaronder specifieke lijmen voor graniet en natuursteen, duurzame kitten voor voegafdichtingen, hoogwaardige MS Polymeren, High tack lijmen, industriële acryltapes, zoals beglazingstape, schuimtape, double sided foam tape, metal bonding tape en transparante tape, PU-schuimen, pistoolschuim en brandwerend schuim.

REFORAC voert duurzaamheid als een van haar kernwaarden en wil serieus bijdragen aan een beter milieu. REFORAC producten gaan langer mee en zijn minder schadelijk voor het milieu, waaronder producten met nul VOS-waarden.

BREED ASSORTIMENT, SERVICE EN SNELLE LEVERING
REFORAC biedt een breed scala aan kwaliteitsproducten voor professionele gebruikers in Europa, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en heeft onlangs een goede stap gezet richting het Verre Oosten. REFORAC heeft de juiste oplossingen voor elke technische uitdaging in bouwtoepassingen, industrieel gebruik, automotive en jachtbouw. De specialisten van REFORAC staan ​​altijd voor u klaar met vakkundig en gratis advies om maatwerkoplossingen te ontwikkelen en u te helpen uw werk te verbeteren. REFORAC onderscheidt zich door snelle orderverwerking en korte levertijden. Als het gaat om logistiek, transport en douane heeft REFORAC de juiste balans, wat essentieel is voor de Europese distributie en wereldwijde zendingen vanuit het magazijn in Hoofddorp.